مرغ ترش مازندرانی

::: در حال بارگيري لطفا صبر کنيد :::
::: در حال بارگيري لطفا صبر کنيد :::
زمان جاري : یکشنبه 17 تیر 1403 - 12:14 قبل از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
مرغ ترش مازندرانی
تعداد بازديد : 86
zahrataraneh آفلاين



ارسال‌ها : 179
عضويت: 19 /7 /1392
سن: 20
تشکرها : 23
تشکر شده : 148
مرغ ترش مازندرانی

مرغ ترش مازندرانی

مواد لازم:

سبزی قرمه سبزی ٧٥٠ گرم

گردو ٢٠٠گرم

مرغ ١ عدد

پیاز ١ عدد

آب نارنج یا آب غوره به میزان لازم

نمک ، فلفل به میزان لازم

زعفرون دم کشیده ٢ ق غ

طرز تهیه : یک پیاز متوسط رو تو روغن سرخ میکنیم .اواخر سرخ شدن گردوی

ساییده شده رو اضافه میکنید و یک تفت کوتاه میدین . بعد سبزی قرمه سبزی رو

اضافه میکنید و اگر هم در شمال هستید و دسترسی به سبزی های زولنگ و

اناریجه دارین از این دو سبزی استفاده کنید به این صورت که نصف از سبزی

قرمه سبزی و نصف هم از این دو سبزی بریزین .چون عطر و بوی خوبی داره و

مقدار کم هم کفایت میکنه. ٣ لیوان آب اضافه کنید وقتی که به جوش آمد مرغ

هایی که از قبل تو روغن یه تفت کم دادیم توش میچینیم و میگذاریم که خوب جا

بیفته و به روغن بیفته .نمک وآب نارنج فراموش نشود. در آخر هم زعفرون رو

اضافه کنید که رنگ و روی بهتری به خورش می ده.


جمعه 18 بهمن 1392 - 14:41
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده تشکر شده: 1 کاربر از zahrataraneh به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: rezatak6 -