نقد و بررسی گوشی nokia lumia 520

::: در حال بارگيري لطفا صبر کنيد :::
::: در حال بارگيري لطفا صبر کنيد :::
زمان جاري : یکشنبه 17 تیر 1403 - 12:11 قبل از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
نقد و بررسی گوشی nokia lumia 520
تعداد بازديد : 55
rezatak6 آفلاين



ارسال‌ها : 192
عضويت: 31 /4 /1392
تشکرها : 136
تشکر شده : 64
نقد و بررسی گوشی nokia lumia 520

در نمایشگاه MWC 2013، همگان منتظر معرفی گوشی های جدید نوکیا بودند که ببینند این کمپانی چه گوشی های جدیدی را برای ارائه آماده نموده است. در حالی که همه منتظر معرفی گوشی های سطح بالا بودند، نوکیا به معرفی دو گوشی سطح پایین و البته دو گوشی سطح متوسط بسنده نمود تا طرفداران خود را به کلی ناامید نماید. یکی از گوشی های سطح متوسط این کمپانی، لومیا 520 نام دارد. با ما همراه باشید تا با این گوشی بیشتر آشنا شوید.

طراحی و ساختطراحی این گوشی تقریبا شبیه به دیگر گوشی های خانواده لومیا و مخصوصا گوشی های جدید تر این خانواده می باشد، به طوری که لبه ها انحنای کمی دارند، اما با این حال کمی تیزتر از مدل 620 شده اند.

به هر حال، قیمت بالای لومیا 920 و 820 مانعی برای بسیاری از افراد جهت خرید آن ها ایجاد می نماید که با تولید و عرضه لومیا 520، امکان داشتن مدل ارزان قیمت آن ها نیز برای آن ها فراهم گشته است. دور تا دور گوشی نیز کاملا لبه ها منحنی هستند، طوریکه انگار صفحه نمایش همچون درپوشی بر روی قاب پشتی قرار گرفته است. ابعاد این گوشی 120×64×9.9 میلی متر است که 124 گرم نیز وزن دارد.

در سمت راست این گوشی کلید های پاور، کنترل صدا و شاتر قرار گرفته اند.

همچنین درگاه microUSB نیز در قسمت زیرین گوشی قرار دارد.

جک 3.5 میلی متری هدفون نیز در لبه بالایی گوشی تعبیه شده است.

نهایتا، دوربین و بلندگو نیز بر روی قاب پشتی گوشی به چشم می خورند. یکی از نکات جالب بدنه این گوشی، رنگ های متنوع موجود برای قاب پشتی آن است که به گوشی جلوه جالبی بخشیده است. ضمنا، با توجه به اینکه قاب پشتی گوشی به راحتی و توسط کاربر قابل تعویض می باشد، کاربر قادر خواهد بود به سلیقه خود از رنگ های مختلف استفاده نماید.

صفحه نمایشصفحه نمایش به کار رفته بر روی این گوشی، یک صفحه نمایش 4 اینچی لمسی خازنی از نوع IPS LCD است که تصاویر را با رزولوشن 800×480 پیکسل به نمایش می گذارد.

این صفحه نمایش قادر است 16 میلیون رنگ را تولید نماید و از یک لایه محافظ ضد خش نیز بهره می برد. در ضمن، عملکرد آن زیر نور آفتاب هم بسیار خوب است. قابلیت دریافت چندین لمس همزمان نیز، کار با آن را برای کاربر راحت تر می نماید. اما با وجود ابعاد و رزولوشن تصویر این صفحه نمایش، تراکم پیکسلی به دست آمده معادل 233ppi می باشد که بسیار قابل قبول است.

در کل، می توان گفت که صفحه نمایش لومیا 520 به دلیل عملکرد بسیار خوب یکی از مزایای آن محسوب می گردد.

سخت افزاراز لحاظ سخت افزار داخلی تفاوت هایی بین لومیا 520 با مدل های بالاتر خود وجود دارد. یعنی مغز متفکر این گوشی چیپ Snapdragon است که پردازنده دو هسته ای 1 گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی Adreno 305 را پشتیبانی می کند. همچنین حافظه رم این دستگاه نیز 512 مگابایت است. این سخت افزار عملکرد روان ویندوز 8 را بر روی لومیا 520 تضمین می نماید. با اینکه قدرت این گوشی به اندازه برادران بزرگ تر خود یعنی لومیا 920 و 820 نیست، اما به راحتی از پس اجرای اکثر دستورات بر می آید. در ضمن، لومیا 520 دارای 8 گیگابایت حافظه داخلی است که با توجه به پشتیبانی این گوشی از کارت حافظه جانبی، تا 64 گیگابایت دیگر نیز می توان به آن اضافه نمود. با پشتیبانی این گوشی از راه های مختلف ارتباط با شبکه جهانی اینترنت از جمله 3G, GPRS, Edge و سرآمد همه آن ها Wi-Fi، امکان مرورگری اینترنت نیز بر روی این گوشی با سرعت بالا فراهم است. همچنین به کمک فناوری های بلوتوث و درگاه USB نیز می توان به راحتی با دیگر دستگاه ها تبادل اطلاعات نمود.

نرم افزارLumia 520 جزو اولین گوشی های عرضه شده به بازار است که از سیستم عامل Windows Phone 8 بهره می برد. مایکروسافت تبلیغات زیادی برای این سیستم عامل انجام داده بود و کاربران انتظار زیادی از نسخه ی جدید سیستم عامل موبایل کمپانی مایکروسافت داشتند. در عمل باید گفت که اگر پیش تر کاربر گوشی های مبتنی بر ویندوز فون 7.0 و 7.5 بوده اید، تغییرات زیادی در محیط سیستم عامل احساس نخواهید کرد.

اصلی ترین تغییر ایجاد شده در سیستم عامل ویندوز فون 8 نسبت به نسخه های پیشین، منوی Start است که قابلیت های شخصی سازی جدیدی به آن اضافه شده است.

چهارشنبه 09 بهمن 1392 - 19:04
وب کاربر ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش